Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Η αρχή...

Σε μια οικονομικά απεγνωσμένη προσωπική περίοδο, μου δόθηκε η ευκαιρία, φεύγοντας για λίγο στο εξωτερικό να μπορέσω να ορθοποδήσω και να συνεχίσω την ζωή μου χωρίς χρέη και άγχη. Με πολύ αυθορμητισμό και μια παιδική αφέλεια αποφάσισα να αρπάξω την ευκαιρία, ευχόμενη πως κάνω το καλύτερο για το μέλλον μου.

Έτσι, εδώ και περίπου 8 μήνες βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη.
Όπως όλοι οι παράνομοι κάτοικοι αυτής της πόλης, μπήκα στο χώρο των εστιατορίων και φορώντας ένα γλυκό χαμόγελο και τα μαλλιά πιασμένα κότσο, σερβίρω φαγητά στους ανυπόμονους πεινασμένους της αριστοκρατικής γειτονιάς του Manhattan!
Μπήκα στην ρουτίνα της πόλης πολύ γρήγορα και μετά τους 2 πρώτους μήνες έδινα οδηγίες σε περαστικούς απελπισμένους τουρίστες που έψαχναν τα διάσημα Strawberry Fields του Central Park!

Η σελίδα αυτή θα περιέχει, κυρίως, φωτογραφίες και σχόλια για την πόλη, τους ανθρώπους, τις γωνίες, τις καθημερινές μου συνήθειες και ό,τι περίεργο ή ενδιαφέρον συναντήσω στους μικρούς ή μεγάλους δρόμους και λεωφόρους της Νέας Υόρκης.

4 σχόλια:

  1. μόλις ξεκίνησα να διαβάζω! we 'll miss you less τώρα που θα σε διαβάζουμε, λες? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαν να τα λέμε στο πεζόδρομο θα είναι! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπωσδήποτε ζηλεύω τη νέα σου αρχή! Δε ξέρω τι θα γίνει μετά, θα διαβάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ! Αν και τελικά το blog δεν αφορά μόνο είκονες και λόγια για την Νέα Υόρκη αλλά και γενικότερες δικές μου σκέψεις, ελπίζω να σ'αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή