Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Παιδεραστές της Ελλάδος, το κράτος πρόνοιας κοντά σας!


Αυτή είναι η Ελληνική «δημοκρατία» μας, η μεγάλη απελευθέρωση των ιδεών και των δικαιωμάτων. Και αυτή είναι η μόνη χώρα που οι φίλοι παιδεραστών, τσογαδόρων, κλεπτομανών, οι φίλοι των επιδειξιομανών, των πυρομανών και των σαδομαζοχιστών κάνουν καριέρα υπουργού και επιβραβεύουν τα «φυσιολογικά» φιλαράκια τους με ποσοστό αναπηρίας ως και 35%, με μειώσεις σε λογαριασμούς της ΔΕΗ και σε εισιτήρια ΜΜΜ. Καλέ γιατί, κύριοι υπουργοί, δεν τους κόβεται και κάνα επίδομα, τα καημένα, που δεν μπορούν να λειτουργήσουν στην κοινωνία αν δεν βάλουν ένα αλσάκι να μπουρλωτιάσει, αν δεν δείξουν τα «κάλλη» τους σε ανυποψίαστες περαστικές και αν δεν «παρα-νταντέψουν» στα γόνατα τους 5χρονα και 6χρονα;;;;;;;;  Με ποια λογική, κύριοι υπουργοί, θεωρείτε όλα τα ανώμαλα καθάρματα που κυκλοφορούν ελεύθεροι ως ανάπηρους και δεν τους κλείνετε στην φυλακή ή σε κάποιο ίδρυμα;
Ας το βάλουμε λίγο σε εικόνες αυτό που κάνατε… Πάει να πάρει ο παιδεραστής βεβαίωση παιδεραστίας από τον ψυχολόγο/ψυχίατρο, μετά βουρ στο ΙΚΑ να υποβάλει τα χαρτιά του για να βγάλει το ποσοστό αναπηρίας του και μετά γυρνάει ανενόχλητος στο σπιτάκι του για να σκεφτεί το επόμενό του θύμα. Αυτό κάνατε! Μα καλά, δεν σκεφτήκατε ποτέ ότι το επόμενο θύμα μπορεί να είναι η κόρη σας ή ο ανιψιός σας; Ή έχετε την ησυχία σας αφού τα παιδιά σας κυκλοφορούν με 3 μπράβους το καθένα; Αλλά σκεφτείτε, μια στιγμή μονάχα, το ενδεχόμενο να μην είστε πάντα υπουργοί, να μην έχετε πάντα μπράβους…  και τώρα σκεφτείτε τα παιδιά σας!
Συμβουλή: κύριοι υπουργοί, δεν πάτε να κάνετε κανένα εξορκισμό, που έχει μπει ο διάολος μέσα σας και δεν ξέρετε τι κάνετε;

2 σχόλια:

  1. Γεια σου Κέλλυ μου,καλή χρονιά!
    όταν το άκουσα τρελάθηκα!Είναι εξωφρενικά αρρωστημένο!Τι να πεις σε μια εποχή που κόβουν τα επιδόματα σε άνθρωπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά Ρενάκι μου! Άσε και εμένα μου ήρθε ταμπλάς!!! Το μόνο θετικό που έμαθα σήμερα είναι ότι μάλλον από το πολύ κράξιμο, τελικά θα το διορθώσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή